Home >> Onze producten >> Witte Koreaanse ginseng >> Specials

Witte Koreaanse ginseng - Specials

Inleiding

In deze groep vermelden we onze SPECIALE PRODUCTEN waarvan Benseng International BV wereldwijd gezien een van de weinige aanbieders is.

Speciale productvormen

Benseng International BV kan de speciale producten van de witte Koreaanse ginseng wortels onder andere in de volgende productvormen aanbieden:

Code

Nederlandse naam

Latijnse naamEngelse naamNivo kwaliteitsgarantie
Productcode Productomschrijvinglaagnormaalhoog
GINwitte koreaanse ginsengPanax ginseng CA Meijerwhite korean ginseng---
SPECIALSKEV04LIQUID ginseng ethanol extract (4% ginsenosides)-SPEC-
KEVGL005Korean Ginseng GLYCOLIC liquid extract (extract ratio 1:2)-SPEC-
KEVLS005Liquid korean ginseng LIPOSOLUBLE extract (extract ratio 1:2)-SPEC-


In het geval dat u op zoek bent naar een productvorm die hierboven niet is genoemd, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Benseng International BV zal haar uiterste best doen om u alsnog deze productvorm aan te kunnen bieden.

Vloeibaar witte Koreaanse ginseng ETHANOL extract (prod.code: KEV04): Deze vloeibare tinctuur bevat een gestandaardiseerd gehalte aan werkzame ginseng bestanddelen van circa 4% ginsenosiden. Dit extract kan met een alcoholpercentage van 40-80% m/m op uw verzoek worden geproduceerd. Oplossing is bruin van kleur.

Uitstekend geschikt voor toevoeging aan (alcoholische) dranken en/of voor toevoeging aan cosmetische producten.

Vanwege explosie gevaar van de alcohol zijn wel speciale veiligheidsmaatregelen van toepassing aangaande productie, transport en opslag.

Vloeibaar GLYCOLIC ginseng extract (prod.code: KEGL005): Deze vloeibare tinctuur is geproduceerd door extractie met een mengsel van het niet giftige propyleen glycol en water. Propyleen glycol is nauw verwant aan alcohol en wordt vaak gebruikt in voedsel, in cosmetica en in producten voor mondhygiëne als een oplosmiddel, conserveringsmiddel en als vochtvasthoudend middel.

De gebruikte extract ratio extract:kruid = 2:1. Er vanuit gaande dat de gebruikte ginseng wortels circa 1-1,5 % ginsenosiden hebben bevat, dan zal op basis hiervan het glycolic extract ruim 0,5 % ginsenosiden bevatten.

Het product is helder en een beetje geel van kleur.

Vloeibaar VETOPLOSBAAR ginseng extract (prod.code: KELS005): Deze unieke vloeibare ginseng tinctuur is op speciale wijze geproduceerd zodat de ginseng in vet en vetachtige substanties oplosbaar is. Normale ginseng extracten en/of ginseng extractpoeders zijn niet in vet oplosbaar.

Door deze speciale vetoplosbare eigenschappen wordt dit tinctuur vooral gebruikt in cosmetische producten, maar soms ook in voedingsapplicaties en kan het ook gemengd worden met bijvoorbeeld vloeibare omega 3 en/of omega 6.

De gebruikte extract ratio extract:kruid = 2:1. Er vanuit gaande dat de gebruikte ginseng wortels circa 1-1,5 % ginsenosiden hebben bevat, dan zal op basis hiervan het vetoplosbare extract ruim 0,5 % ginsenosiden bevatten.

Het product is helder en een beetje geel van kleur.vorige volgende