Home >> Productie

Productie

Wat biedt Benseng International BV

Naast het leveren van een breed assortiment aan ginseng grondstoffen, halffabrikaten en eindproducten is een andere kernactiviteit van Benseng International BV het afvullen van hard-gel capsules met ginseng, medicinale kruiden en andere voedingssupplementen.

Voor het afvullen van poeders in capsules of andere verpakkingsvormen, laten we de keuze bij de klant of dat die zelf de grondstoffen aanlevert of dat ze enkel de gewenste receptuur aanlevert en dat Benseng International BV de benodigde grondstoffen levert.

Door onze jarenlange ervaring, een eigen R&D-afdeling en een uitgebreid netwerk van specialisten, producenten en leveranciers, zijn we vooral gespecialiseerd in het oplossen van klantspecifieke vraagstukken. En als we voor u geen directe oplossing paraat hebben, dan zijn we graag bereid om die voor u te vinden.

Kracht van Benseng International BV

Als jonge zelfstandige onderneming onderscheidt Benseng International BV zich op het gebied van productieactiviteiten positief van haar concurrent-collega's op de volgende punten: